Tartalomjegyzék United Universe Clan
"Ha békét akarsz, készülj a háborúra!"
 
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

United Universe Clan

 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyar forum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zimp[uUc]Csatlakozott: 2008.05.24. Szombat 20:37
Hozzászólások: 625

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 28, 2008 3:37 pm    Hozzászólás témája: United Universe Clan Hozzászólás az előzmény idézésével

Gondolom a legtöbben olvasták már, de hátha van aki még nem:

2005-10-21

Bubbles heloszia meta klanparacsnok! kerlek mutatkozz be, ird le neved, korod, csaladi allapotodat es, hogy miota ismered a BW-t, mikent ismerkedtel meg vele
Meta Halika, Nagy Gyula vagyok és már 44 éves lettem, meggondolatlanul megnősültem és van két fiam, Nagy Ádám aka Fireknight és Nagy Dániel aka Yami. A BW-t kb 1999-ben valamikor kaptam egy ismerőstől és átadtam mint általában a többit a gyermekeimnek. Más játék volt a kedvencem akkor, a Heroes.
Bubbles Ohh, az nagyon reg volt! Rogton b.neten kezdted vagy eloszor csak halaon es kesobb jott a csatahalos elvezet? a fiaid pedig kezdetektol jatszotak vagy te vetted ra oket a jatekra?
Meta Természetesen ők játszottak vele, nekem előszörre túl bonyolultnak tűnt, a három faj és ezen belül is a kölönböző egység , fejlesztés, de megnéztem párszor hogy játszanak és a kisebbik fiam megtanított mi kb. mire való. Gép ellen kezdtem terránnal, és sokszor szívtam Smile. Belejöttem és megtetszett. Neten akkoriban nem játszottam, csak chat, vagy egyéb hiszen, nem volt korlátlan net, csak modemes.
Meta Amikor azt hittem megy, netre mentem, milyen is az.
Meta Csúnyán kikaptam és azt hittem csalnak, de rá kellet jönnöm, semmit nem ér az egész, az e,berek ellen teljesen másképp kell játszani.
Meta Belejöttem és vertem a fiúkat, persze ez őket arra ösztönözte, ne így legyen. Most már ők vernek el szinte simán Smile.
Bubbles A kedves feleseged mit szol ehezz? Voltak mar gondok, van valami jo sztori? A gyerekek nem szoktak elhanyagolni a tanulast?
Meta Feleségem, természetesen néha nehezen viseli el, de ez nem csak ajátékra vonatkozik, hanem a gépre. Sokat dolgozom és pulssz a játék szintén időt vesz el és ez ami baj. Néha veszekedéss is van de hát belefér ennyi. Fiúk egyébként sem igazán szorgalmasak, de remélem most hogy közeledik a felvételi és egyúttal az érettségi , jobban fognak tanulni. Jó sztori így nincs, ezzel kapcsolatosan, de remélem váláshoz nem vezet Smile).
Bubbles Elmeselned mikent alakult meg az uuc? milyen eredmenyeket ertetek el? stb...
Meta Pontosan a megalakulás úgy történt, hogy elhatároztam, hogy a fiúkkal együtt létrehozunk egy klánt hárman. Ezt követően hráman játszottunk warokat. Természetesen megismerkedtünk más játékosokkal, köztük elsőként emlithetem Kasast. Sokat játszottunk 2v2-t együtt és utána csatlakozott hozzánk. Szép lassan bővültünk. Aki akart jöhetett, hiszen nem győzöm hangsúlyozni és a játékért játszom nem az eredményekért.
Meta Elég sok clanwart nyertünk és amikor beindult az RCL akkor elejétől fogva résztvettünk benne. Azt hiszem 3. helyeket szerztünk meg, amikortól már volt helyezés. Örökranglistán még az elsőhelyen vagyunk, és talán legtöbb meccset játszottuk. Most námileg átalakultunk, remélem most is tisztesen helyt tudunk állni.
Bubbles akarsz meselni mi tortent a legutobbi rcl szezonzarason vagy nem akarod felemlegetni a dolgokat?
Meta Elmodhatom, hogy az uUc táborban megbeszéltük akik ott voltak, hogy talán Gorky és még valaki más csatlakozik hozzánk. Beleegyeztem, hiszen egy profi játékos sokat vitt volna előre abban, hogy eredményesebbek legyünk és úgy láttam ez lényeges a tagság többségének.
Meta Elhalsztották tocika és Ace meccsét másnapra tehát úgy volt hogy nem gamel, aztán mégis lenyomták, de kiderült, hogy Gorky játszott mert a játékstílus és egyéb elárulták.
Meta erről annyit mondhatok, hogy nem mondtam senkinek, hogy ne játsza le a meccseit, sem azt hogy cseréjenek bárkivel. Szertem a fer játékot és igyekszem ehhez tartani magam, valamit nem akarok más olyan dolgot közzétenni, ami nem szorosan ehhez az afférhoz tartozik. ezért nem is kommenteltem akkoriban a vitáhpz. Nem ért annyit számomra az egész.
Meta Nem pólót, nem elsőhelyet csak jó játékot szerttem volna, sajnos nem jött össze, de remélem ezzel a felálással, ha nem is győzelem de játék bőven lesz, s fer módon.
Bubbles milyen terveid vannka ajovore nezve? uuc.hu? wgtcl? rcl gyozelem? korea lealazasa?
Meta Nagyon jó stratégiát vázoltál fel Smile). Az uuc.hu domain már létezik, csak nincs időm rá. Két jó fejlesztőm volt White és Robi, de Te kiléptől tőllünk, White pedig nem aktív. Mindenképpen egy jó honlap lesz az uUc-nek és ameddig én játszom, biztos hogy élni fog a klán. Remélem, most hogy újra bővült a tagság, más ligában is indulhatunk. Talán még esélyünk is lesz jó eredmény elérésére, ez nem biztos hogy dobogós helyet j
Meta Korea lealázása sem lenne rossz, de én úgy gondolom tőllünk sokkal jobb gamereknek sincs sok esélye. Reálisan gondolkodva átlagos eredményt tudunk hozzni. Az a célom, hogy jó baráti-klán társaság álljon össze és az uUc táborban minden tag eljöjjön. Úgy gondolom, akik voltak azok ismét visszavágynak, hiszen kiváló hangulat volt már mindkét évben.
Bubbles kerdezek meg valamit?
Meta rád bízom, ha van még kérdésed Smile)
Bubbles kerdezek?
Meta ok
Bubbles megtudhatnank rolad valamit? foglalkozasol? egyaltalan, hogy kerultel a szamitogep kozelebe?
Meta A számítógép megjelenésétől kezdve érdekel, én is mint általában mások a C64-el kezdtem. A BME-n végeztem mint okleveles építőmérnök. Itt alapból kellet már fogalkozni programozással és természetesen ezt a tárgyam volt a választott féléves tárgy is. Kazincbarcikán a Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályát vezetem. Mivel foglakozásom is széleskörű ismereteket követel.
Meta Térinformatikai szakmérnökit is letettem, szintém BME.
Meta Az ehhez kapcsolódó munkákat magán cégben is végzem, azaz tervezések, közbeszerzés, számítástechnika, programozás, stb. akit érdekel, az bővebben láthatja a www.metakomplex.hu homlapunkon.
Bubbles Jajmar el is felejtettem: kedvenc pro gamer, map, faj, bw hq?
Meta Külön nem igazán tudnék kiemelni pro gamert, hiszen ahhoz jobban kéne ismernem játékstílusukat, kapásból nem emlékszem, kinek volt a reppje, az amikor az elején elment két dronnal reppelni a p bázisára és még így is simán nyert. ezek a momentumok azok, amik számomra valakit prová tesznek. Gondolom hasonlót többen tudnak művelni, ezért minden tiszteletem az övék. Mint említettem terránnal kezdtem, de mivel mindig vertek és
Meta általában tossal, váltottam én is erre.
Bubbles vegszokent uzennel valamit a rajongo taborotoknak?
Meta Most azonban már hajlok inkább a zergre, de mivel az 1v1 nagy figyelmet igényel ez kevésbé megy a fárasztó napok után, így inkáb több v több az a,it igazán szeretek. Map, talán Gaema Gowon az ami tetszett, de elég sz*rul játszok rajta (de talán egyébként is)Smile).
Meta Amennyiben van rajongó táborunk, természetesen üdvözlök mindenkit és jó játékot, békés életet kívánok mindenkinek, s remélem a háborút erre a virtuális világra tudjuk szorítani.
Bubbles koszi az interjut, sok szerencset a kozeljovoben
Meta Köszönöm, hogy megkerestél, és viszont Neked is minden jót.


--------


Mivel ez nincs benne, lenne egy kérdésem: mit jelent ez a név?

Már többször próbáltam, de sehogy se sikerült magyarra lefordítani. Szószerint Egyesült Univerzum Klán vagy Egyesült Világegyetem Klán, de egyiknek sincs túl sok értelme.
Továbbá az is érdekelne, hogy honnan jött a név, ki adta stb.

Kösz.
_________________
akkor pö
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
zimp[uUc]Csatlakozott: 2008.05.24. Szombat 20:37
Hozzászólások: 625

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 08, 2008 1:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A régi klánoldalon megtaláltam a választ. (Over adta a linket.)

www.whiteuuc.uw.hu

KLÁNTÖRTÉNET

A végtelen Univerzum sok-sok különböző faj otthona melyek örök idők óta élethalálharcukat vívják egymással a teljes hatalomért. A fajok vezetői ritka kivételtől eltekintve mások leigázása, vagy teljes megsemmisítése árán képzelték el népük fennmaradásának biztosítását.
A ritka kivételek általában a fajok egyenlőségén alapuló, demokratikus berendezkedésű szövetségek voltak, melyeknek egyes vezetői előbb-utóbb megrészegültek az elképzelhetetlen méretű hatalomtól és a Szövetségi Tanácson belüli dominanciára törekedve, belülről tették tönkre azt. A leghíresebb intergalaktikus konfliktus Star Wars néven vonult be az egyetemes történelembe. E monumentális háborúsorozatot követően az Univerzum minden szegletében kisebb helyi (galaktikus) csatározások lángoltak fel, és néhány harcosabb faj e zavaros időket felhasználva próbált jelentősebb befolyásra, hatalomra szert tenni a saját régiójában.
A Sol System központú Föderáció - elvei szerint - egy békés és kultúrált csillagszövetség volt, azonban a STAR TREK osztályú csillaghajókkal végzett, felefedező kutatásoknak álcázott intenzív expanziós politikája több idegen civilizáció rosszallását is kiváltotta, mely újabb konfliktushoz vezetett. A hajdani galaktikus köztársaság emlékét már csak néhány álmodozó tartotta életben, de próbálkozásaik rövid ideig tartó sikereket hoztak. A romokból egy katonai puccsot követően sikerült egy viszonylag virágzó birodalmat felépíteni, melynek neve Imperium Galactica volt. Azonban a béke, akárcsak a hajdani köztársaság hiú ábránd maradt.
Az emberemlékezet óta tartó háborúskodásokat követően a három legéletképesebb faj maradt csak fenn. A Protoss-ok, mely a valaha létezett legerősebb faj. Az Univerzumban teljesen egyedülálló evolúciós utat bejáró Zerg-ek. Valamint a Földi gyökerekkel rendelkező Terranok.
Az első kettőről szinte semmit nem lehet tudni. Eredetüket homály fedi. A TERRAN faj nem tévesztendő össze az emberekkel, hiszen a Földi időszámítás szerint a XXI. század elejétől, az úgynevezett "II. Nagy Felfedezések kora" óta a "Kék Bolygó" számos más értelmes fajnak adott otthont, melyek genetikai keveredéséből alakult ki ez a teljesen új faj. Emiatt ellenségeik gyakran nevezik a TERRAN egyéneket "mongrel"-nek.

A három fajnak volt néhány közös tulajdonsága, mely miatt kiemelkedtek a többi közül. Mindhárom felsőbbrendűnek tartotta saját népét, amely egyedül érdemes arra, hogy birtokolja a hatalmat minden létező felett. Rivalizálásuk váltakozó sikereket hozott, hol egyik, hol másik faj állt közelebb a végső győzelemhez.
Az állandó háborúskodás az egész Univerzumra kiterjedő anarchiába torkollott, mely végül a fajokon belüli belháborúkban teljesedett ki. Egymás után alakultak a kisebb érdekcsoportok, melyeket klánoknak neveztek. Így nemcsak a külső, de a belső ellenségekkel is állandó küzdelmet kellett folytatni a fennmaradásért.

Halvány reményt jelentett, hogy egy bölcs és tapasztalt protoss dark templar, META felismerte a civilizációk közti háború értelmetlenségét. Templar mivoltából fakadóan hosszú időt töltött meditációval, melyek során rádöbbent, hogy egyik faj sem kerülhet ki végső győztesként. Az értékeket keresve minden civilizációban terjeszteni kezdte az új eszmét. A köré csoportosulókat összefogta, mely tömörülést a kívülállók "Crazy Demon"-nak neveztek. A Crazy elnevezés utalt az új gondolatoknak (más civilizációkkal, kiváltképp az ősi ellenség zerg-ekkel történő összefogásnak) a protoss fajon belüli fogadtatására. A Demon viszont félelmetes katonai erejüket jelezte.

META gondolatai elsőként a fiatal és tehetséges protoss harcost, Drax-ot ragadták magukkal. De az eszme terjedni kezdett és a protoss-ok mellett más fajok felvilágosultabb tagjai is keresték a kapcsolatfelvétel lehetőségét. Carini a zerg irányító volt az első az "idegenek" közül, aki tevőleg is csatlakozott a "Crazy Demon"-okhoz. Ezt követően Conan, a terran haderő volt magas rangú tisztje, és Terminator, a protoss harcos csatlakozásával bővült a kör. Davic, a sok csatát megjárt terran altiszt és Renegade, a valaha jobb napokat látott terran zsoldos vezette szabadcsapat csatlakozásával elérkezett az idő, hogy megalakítsák az új eszméket terjesztő "UNITED UNIVERSUM CLAN"-t, mely faji hovatartozástól függetlenül az egységes és békés Univerzum megteremtését tűzte ki célul. De felismerve, hogy ez csak kemény harcok árán lehetséges, jelmondatuknak a régen elfeledett de ismét időszerű mondást választották:

"HA BÉKÉT AKARSZ, KÉSZÜLJ A HÁBORÚRA!"
_________________
akkor pö
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
dugoCsatlakozott: 2007.10.03. Szerda 13:04
Hozzászólások: 262

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 08, 2008 1:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zsír volt ezt feleleveníteni, rég olvastam már Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyar forum Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.